2019-03-15 433 浏览
哩间咖啡店☕️其实都黎过几次架啦好钟意哩度既装修呀,小清新的欧洲风格🤩🤩🤩楼低相当高,打造左𠮶三角形透明窗既天花板即刻将日光透射入店内过左食晏时间入黎,为左避开多人既时段果然入到去得番一枱既客人,好采仲未过lunch menu时间,仲可以order all day breakfast 🍳 原来all day breakfast 🥞🥞有分正常同素食既🥗🥗🥗我地要左𠮶正常原本想转炒蛋,但系要加$20,但又唔系黑松露炒蛋,好似有点不值㖞,然后再加钱要左碗南瓜🎃汤,再嗌左杯Flat white 同埋expresso 🥳🥳🥳静静地等待⌛️宁静的小美好配上如此优雅既环境,好chill既感觉all day breakfast 🍳 到啦,卖相吸晴既,肠仔有两款,好大条既,唯一不足既系无芝士,如果系芝士肠会好加分件菇整得唔够好,有点点干身,太阳蛋煎得好靓杯Flat white够咖啡☕️味最美中不足系汤南瓜🎃汤,因为实在太淡了,而且南瓜味唔重,有点欺场喔!
哩间咖啡店☕️其实都黎过几次架啦
即刻将日光透射入店内
过左食晏时间入黎,为左避开多人既时段
件菇整得唔够好,有点点干身,太阳蛋煎得好靓
杯Flat white够咖啡☕️味