2018-10-03
其实我本人就系观塘番工👀有时收夜夜左少少!都吾知食乜好🤙🏻虽然话就话工厂区好多cafe 同埋啲特色野食!但其实食黎食去都系果啲🤔冇哂新意!今次听同事讲去左骏业街呢头😅好多都话开左好多间好食既餐厅!咁我唯有抱住一死以谢天华既心情黎食下呢度啲餐厅啦!由于本人系牛肉既极度爱好者!见到佢餐牌上面有个一口牛饭!我好难吾狗冲🤧🤧其实呢度啲装修都几靓!位置仲好多😍岩哂我呢啲中意静静地食下饭倾下计既人!佢野食送到既时间劲快!等左7-8分钟就有得拎个饭!再加多杯特色饮品😃😃我就叫左杯芒果冰沙!足料多果肉得黎仲吾会太甜!岩岩夏天消暑解渴!讲番重点!个一口牛肉饭确系吸引!牛肉鲜甜得黎吾会烧到㶶哂!仲要大细适中!吾会得果几粒😍不得不提既就系佢啲饭粒粒分明!虽然冇详细问😮但我谂应该都系日本米煲既🤘🏻🤘🏻