见呢间餐厅评价唔错,用eatitgo book有半价咁抵,就决定来试一试啦!😎可能大家都被优惠吸引,七点到餐厅已经几乎满座,人声加音乐声,真系有啲嘈,唔系太倾到计呢!😅值得一赞嘅系呢度嘅员工服务态度好好,亲切介绍菜单上边部分有优惠,再畀时间我地慢慢谂叫乜。虽然饮品无折,但系呢度happy hour到九点,我地叫咗杯sparkling wine都只系$48,水准合格!食物方面,Caesar salad味道正常,份量有啲少,如果无折应该唔会叫啦。主菜方面,听讲必点嘅羊脾配薯蓉比想像中一般,肉比较干,唔入味,畀合格佢啦!个Ribs反而有啲惊喜,个汁好味,薯角都炸得脆而干身,唔错!👍🏻我地点咗两个甜品,云呢拿意大利奶冻上面有岩盐焦糖脆脆,一齐食,甜度刚刚好,仲有浓郁嘅云呢拿味,有惊喜啵!😍Tiramisu好大碗,酒香浓,都唔唔错!食到劲饱!总结:餐厅食物水准合格,服务好,不过无折就太贵,未必会来啦。😏

Panna  cotta

Panna  cotta