2018-08-17 35 浏览
今日去开深水埗呢头就顺便喺度食埋饭,同朋友想揾一个静静地嘅地方倾吓计,于是就嚟咗呢间食意大利野嘅餐厅。入到黎坐低嘅感觉觉得呢度好整洁好舒适,人唔算太多,方便我哋安静咁食餐饭👅因为系同朋友一齐share嘢食,所以我哋叫咗一个pasta同埋一个pizza👻首先就有一份前菜,系类似脆脆地嘅面包再加啲蕃茄,酸酸地几开胃,不过我哋就惊太饱所以冇食晒叫咗一杯青柠梳打,觉得比平时饮嘅酸咗啲成餐饭觉得最特别就系呢个黑松露野菌忌廉汁手扭面,有好香嘅黑松露味都不在话下,开头都唔知道佢系咩面,原来系啲一条一条短短地嘅面,食落又觉得几新奇几得意跟住就到烟三文鱼芦笋pizza,两个人食来讲都算几大份,我哋最后都食唔晒,净系食晒面头块烟三文鱼就算食完正餐又点少得甜品呢,本身都谂住去甜品舖度食,但系见到呢度嘅甜品都几吸引所以就喺度食埋
叫咗一杯青柠梳打,觉得比平时饮嘅酸咗啲