2023-01-27
返工返咗成个上昼,终于到咗放饭时间,同同事嚟咗附近呢一间乌冬 专门店,呢度够晒宅,全都系一人座,最岩我呢d想渡过宁静午饭既打工仔。呢度嘅设计传统但系够晒先进,点餐都系自助式,重可以用八运通,岩晒我呢d放饭只带手机既人主食我叫左个明太子温泉蛋冷乌龙面,汤底浓度岩岩好,有葱有蛋,健康!同事就叫左个吉列虾虾汤乌龙面, 汤底味道非常浓缩,适合喜欢浓味嘅人饮品我地都要左支炭焙乌龙茶,樽装设计方便,饮唔晒可以拎返公司继续饮小食我哋叫咗一个南蛮炸鸡沙律同埋一个日本蕃薯天妇罗,两个都好好味,小小地唔会太饱食食下觉得佢哋嘅小食整得非常好味,所以我哋叫多咗一个明太子芝士春卷同埋蛋黄天妇罗蛋黄天妇罗真系唔系度度有得食见到佢哋嘅甜品好特别,所以我哋叫咗一个士多啤梨同埋抹茶味嘅蛋糕谂住拎返公司,做下午茶佢哋嘅设计真系好靓啱晒打卡