2022-07-26 45 浏览
返新工系港岛区要约朋友倾下新工作情况 相约在这间鲗鱼涌的小店这间店主打马来西亚风情菜式店舖装修很清雅别字一入到舖头都有一种好似去咗海边小屋嘅感觉可能系平日加上附近都系写字楼林立店舖人唔算多而且座位都好舒适一去到店员就好热情咁样招待我哋服务很好食物方面我哋叫咗一个二人餐set呢个二人餐好抵食前菜有沙律小食可以选择三款主菜两款每人一杯无酒精饮品龙眼冰都唔使加钱仲有甜品添嘢食方面都几特别重好足料煮食方面先讲话蛋鸡髀盖饭鸡髀啖啖肉冇骨好大件咖喱好香浓辣辣地好惹味 蕃方面粒粒分明比较硬身系我钟意食嘅质感Pizza望落去全数唔系好大但系好足料食两件已经好饱而且Pizza嘅饼皮虽然系厚皮但系佢除波波外脆配合埋牛油果馅料好好味龙眼冰系自家制嘅好好味再加上有斑兰好特别另外小食有自家制嘅咖喱哥好足料咖喱味好香鸡肉串烧亦都系啖啖肉而且沙嗲酱充满花生好惹味而且口感很好两个女仔静静地喺小店度食吓嘢饮吓嘢倾吓计咁又过咗一晚真系好舒服下次都会再去
返新工系港岛区要约朋友倾下新工作情况
相约在这间鲗鱼涌的小店