2024-01-07
苏豪东休闲之选💟讲起ᴮᵃʳ ᵃⁿᵈ ᴿᵉˢᵗᵃᵘʳᵃⁿᵗ, 大家可能都会谂到好似老兰𠮶啲嘈杂又多人嘅地方,虽然好有气氛,但系如果想同情人倾下密计就好似有啲辛苦🫰🏻呢间餐厅既有ᴮᵃʳ ᵃⁿᵈ ᴿᵉˢᵗᵃᵘʳᵃⁿᵗ嘅ˢᵉᵗᵗⁱⁿᵍ同食物,比起中环啲ᵇᵃʳ更有情调。相距西湾河海旁只有一边马路,食嘅时候都微微吹到啲海风,几ᶜʰⁱˡˡ架🩷ᶜʰⁱᶜᵏᵉⁿ ˢᵗʳⁱᵖˢ $⁸⁵ˢᵉᵃᵇᵃˢˢ ⁽ʰᵃˡᶠ⁾ $¹⁹⁵ᴾᵃᵉˡˡᵃ $²³⁵食物都几好食,炸物系热辣辣,味道香浓。ˢᵉᵃᵇᵃˢˢ除咗鱼之外,仲有蚬同其他配料,个汁有少少辣,都几有热带风情。员工多数系讲英文,但态度友善,埋单时有讲多谢同埋希望再见到我地翻嚟,一啲都唔似平时高高在上𠮶啲西人餐厅(你懂的)🫰🏻📍ᵀʰᵉ ᴮˡⁱⁿᵈ ᴾⁱᵍ西湾河鲤景湾苏豪东#ᵇᵃʳᵃⁿᵈʳᵉˢᵗᵃᵘʳᵃⁿᵗ #ᶜʰⁱˡˡ #苏豪东 #假日好去处 #拍拖好去处 #打卡 #打卡好去处 #ⁱᵍᵃᵇˡᵉ #ʰᵏᶠᵒᵒᵈⁱᵉ #ʰᵏᵇˡᵒᵍᵍᵉʳ #ʰᵏⁱⁿᶠˡᵘᵉⁿᶜᵉʳ #ᵒᵒᵗᵈ
ᶜʰⁱᶜᵏᵉⁿ ˢᵗʳⁱᵖˢ $⁸⁵
ˢᵉᵃᵇᵃˢˢ ⁽ʰᵃˡᶠ⁾ $¹⁹⁵