2019-03-23
朋友食完tipsy极力推介,所以星期六一于要约埋黎试下! 餐厅室内装修得几高档,宁静又舒服一坐低见到呢个$178四只蚝加两杯白酒嘅优惠,好抵呀! 钟情于生蚝嘅我地又点会错过丫好鲜甜嘅生蚝Appetizer👆🏻头盘不得不提嘅系好特别嘅蘑菇蕃茄挞,本身我地仲以为个样应该系好似普通蛋挞样咁,点知黎到嘅时候见到个卖相好有惊喜!由一块好脆嘅稣皮搭上面,底下收埋好香牛油味嘅蘑菇,仲有沙律菜同蕃茄。呢款前菜真系好值得一尝Main Course: 肉眼扒配薯蓉块扒唔系好厚,但胜在够冧亦够juicy,薯蓉几creamy,食落有芝士香味Main Course: Tipsy Burger配炸蕃薯条呢个burger精粹在于块安格斯牛,比ribeye再更juicy一点,搭配炸蕃薯条而非一贯嘅炸薯条亦带来新鲜感是日甜品系brownie,虽然其实已经好饱,但都坚持食晒佢,微苦嘅brownie啱晒我口味
好鲜甜嘅生蚝
Appetizer👆🏻
Main Course: 肉眼扒配薯蓉
呢个burger精粹在于块安格斯牛,比ribeye再更juicy一点,搭配炸蕃薯条而非一贯嘅炸薯条亦带来新鲜感 是日 甜品系brownie,虽然其实已经好饱,但都坚持食晒佢,微苦嘅brownie啱晒我口味