2013-08-01 532 浏览
难得day off梗系同朋友出去饮返杯野架啦行完forever21 朋友就介绍左去inn side out听佢讲d花生可以乱咁掉系地下!不过行到利园个边见咁静 系度谂:点会有酒吧呀!去到发现都要排队 之后都愈黎愈多人 好热闹~~inn side out有得坐外面同入面本来我地都系想坐外面 感觉上有气氛好多咁但实在太热啦! 我地都系选择入面因为有冷气叹~~~~一坐低waiter就即刻放左盘花生系枱面同埋留意到成地都系花生壳~~~我地点左hot wings同bbq chicken with fries仲有2杯cocktail, snowball同tequila sunrise野饮等左5分钟都无就到左!隔离好大盘花生送酒!正呀~~snowball ($66)永远系我至爱 因为本人唔系几中意饮啤酒之类~~tequila sunrise ($66)  d野食好快就黎齐!抵赞既hot wings ($108)我觉得呢个就无朋友讲得咁特别!好大碟, 虽然系ok但味道比较普通!bbq chicken with fries ($108)呢个真系值得推介!d肉好淋同好入味 面个d汁有少少似烧烤味!隔离都配
难得day off梗系同朋友出去饮返杯野架啦
听佢讲d花生可以乱咁掉系地下!
不过行到利园个边见咁静 系度谂:点会有酒吧呀!

去到发现都要排队 之后都愈黎愈多人 好热闹~~
inn side out有得坐外面同入面
本来我地都系想坐外面 感觉上有气氛好多咁
但实在太热啦! 我地都系选择入面因为有冷气叹~~~~

一坐低waiter就即刻放左盘花生系枱面
同埋留意到成地都系花生壳~~~

野饮等左5分钟都无就到左!
隔离好大盘花生送酒!正呀~~
snowball ($66)
永远系我至爱 因为本人唔系几中意饮啤酒之类~~
snowball
tequila sunrise ($66)
tequila sunrise

d野食好快就黎齐!抵赞既

hot wings ($108)
我觉得呢个就无朋友讲得咁特别!
好大碟, 虽然系ok但味道比较普通!
bbq chicken with fries ($108)
呢个真系值得推介!
d肉好淋同好入味 面个d汁有少少似烧烤味!
隔离都配左d汁 同个鸡既味道好match~~~~~
bbq chicken
食物方面整体上都满意
不过waiter d态度真系要改善下
因为叫极都唔应人!呢样真系差左d!
2013-07-31
snowball