寻日7:15 到呢间野门口,都仲有位, 但我男朋友未黎, 冇得入面坐住先,要企出面喂下蚊先. 到7:30, 佢终于揾到间野, 个类似经理话要坐门口两个位, 鬼死咁热,梗系唔坐la, 之后佢要搭枱, 我地唔肯,又要拎飞仔同出面喂蚊.之后有一对男人跟我地尾,佢地都坐左门口个位,但系拎唔到食物的,结果比佢地换到卡位先,顶!!!!!!!!!!!!!! 我地先又冇,佢地有, 之后搞到同经理仔嘈lo..未食前就咁火滚, 入到去食, 回转带上的寿司好似装饰咁,冇人拎的. 写食物纸的寿司好过la.....d寿司细件到呢...........饭又散, 一点"是"油就散晒,细件夹唔抵,又冇人地争X的寿司饭,早知咪鬼入去食la.我地食左12碟, 食左好似冇食咁,唔饱!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!差!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2011-06-01
等候时间
15 分钟 (堂食)