2017-04-16 400 浏览
返完教会之后,约左班朋友去乌溪沙食个晏再出发去泥涌,中间等左一阵位就入得啦,店员安排我地坐塌塌米,虽然几特别🙈但系坐得耐都几攰架🤣食物方面,我地叫左个鲭鱼定食同关西牛肉定食,之后再叫左个朱古力梳乎厘配云尼拿雪糕做甜品,价钱上虽然有d贵🤔个鲭鱼定食整体上系唔错ge,试得过👍🏼😋饮品方面,我叫左个苹果茶饮,本身钟意苹果ge产品,所以想试下,饮落都唔错,茶味唔会太浓而盖过左苹果香,不过唔知系冲泡定茶包黎🤔甜品方面,个朱古力梳乎厘就唔太特别,不过都唔算太甜,见系屋子推介,所以叫左黎试,尚算可以ge。同埋佢地有写限时90分钟,不过店员都无特别指明,所以都唔会食得好赶,同埋个环境俾人感觉几舒服写意。

• 鲭鱼定食