2023-12-27 88 浏览
黎到Pawsitive隔离既呢间日式蓝白色门面既Cafe 同隔离既橙色相当唔同🤓 行入店内会有种去左日本家庭式餐厅好cozy既感觉😊 呢度中间有一张大长枱, 一边系Tatami位, 另一边就系普通二人位, 中间会有麻布隔住, 最角落既位置有个温馨既圆枱tatami位😌 呢度既食物基本上都系自家制, 另外饮品会有各式既唔本茶类同特饮😙熊の班戟🥞($128)烟韧得黎茶味浓既红茶苹果班戟配上自家制糖渍苹果,忌廉, 杏仁片,蜜糖成个配搭好清爽, 食完唔会有饱腻感😙苹果蓉焙茶梳打🍹($68)焙茶底配上自家制既苹果蓉, 成杯都系无添加, 所以茶味会偏浓同埋唔甜, 个人觉得苹果既酸甜已经好足够, 所以冇再额外加糖☺️特上玉芽🍵($68)茶味浓郁, 重覆冲泡都仲有茶味既甘甜, 饮完暖笠笠又可以帮助消化😌除左室内既座位, 行到最入仲可以去到后门既位置会有两张望海既位, 吹住凉风望住个海真系几写意😉

熊の班戟🥞($128)

苹果蓉焙茶梳打🍹($68)

特上玉芽🍵($68)

2023-12-27