2022-02-14
《Bluebird Coffee》Happy V’ day😍 祝有冇情人都开开心心~ 终于都去左呢间靓靓cafe~ 想去好耐😛 佢有几间分店,今次我就去咗上环𠮶间,基本上一出B/C出口就会见到,劲方便!而且佢铺既外围design 好靓~ 佢有室外同室内既坐位~ 唔算多人,静静地做下自己嘢几舒服!🍭芝士菠菜酥($42)呢个可以算系店内既人气食品!佢地会帮你翻热,放喺好靓既蓝色碟上面💙 份量唔算大,一个人食都岩岩好~ 酥皮好香脆,入面满满的菠菜芝士馅,芝士好香浓~ 外脆内软咁唔错~ 🍭Hot chocolate ($42)其实佢啲咖啡有好多种,同几特别下!不过因为我有啲状况所以要饮hot chocolate 🥲 唯有下次先试佢地啲咖啡!呢杯hot chocolate 香浓偏苦😂 所以几适合钟意dark chocolate 既人!
🍭芝士菠菜酥($42)
🍭Hot chocolate ($42)