2018-12-10 539 浏览
朋友生日同去咗铜锣湾一间楼上Cafe , 餐厅嘅职员厨师都系外国人, 所以全程嘅交流就留比我朋友负责啦😝到达餐厅时,时间尚早所以佢哋可以比我哋自由选择坐露台位置还是坐室内。我哋就选择咗坐露台, 虽然系望街但环境一啲都唔嘈!整体餐厅环境感觉觉得几舒服写意! 食物方面味道都唔错: 烟三文鱼沙律 ~ 三文鱼嘅份量比想像中的多, 沙律菜够新鲜, 朋友平时不爱吃沙律都赞了两次个沙律好食😋卡邦尼意粉 ~ 份量其实都几多, 食到尾有点腻, 味道系好食嘅我哋拣咗咸法式薄饼 La Roma ~ 有Parma Ham, Mushrooms, Olive, tomatoes, mozzarella cheese! 我个人较钟意几样嘢一齐放入口一起食, 几有口感,唔觉得漏, 饼底烟烟靭靭, 但有少许㶶味😅 热朱古力几香浓略甜餐厅环境唔错, 食物唔错, 服务唔错, 虽然要讲英文但我又多一间有下次餐厅了! ☺#纯粹个人口味
食物方面味道都唔错:

La Roma