2013-06-09 88 浏览
下午二时左右尼到,发现比想像中更细 不过冇咩人所以坐左系油画前面   d装潢真的好靓,简简单单,好舒服。之后我们叫了两个lunch set , 白汁鸡意粉& 香草磨菇意粉,另加 南瓜汤 个男的店员好有礼貌呀又介绍有咩食咁good good~~首先上既系汤同牛角包,牛角包唔特别好食,同埋我个人中意食法国面包多d , 所以冇咩兴趣。南瓜汤都几好饮 最好食系我个磨茹粉,磨茹系小d但非常香!!!最后甜品就set好左系豆腐(恰巧系我最想试的)清清甜甜,好吃好吃。吃完后,再上latte ,有靓靓的拉花,latte 咖啡味唔重,啱我 我们其实依餐食左成两个钟XD 不过佢哋比我既感觉系好欢迎的,令我安心咁继续倾,而且佢哋仲会不停为我们倒水👍👍👍服务态度底赞。不过我见之前既open rice 食评餐单同依家的大致相同,唔知佢哋会唔好定时改下呢 如果有新菜式我会再想去试下
下午二时左右尼到,发现比想像中更细
不过冇咩人所以坐左系油画前面
  d装潢真的好靓,简简单单,好舒服。
首先上既系汤同
最好食系我个磨茹粉,磨茹系小d但非常香!!!
如果有新菜式我会再想去试下
2013-06-07