2024-02-19
2035 浏览
📍 TLC BBQ (大埔)衬天气仲系凉凉地既时候,当然要围炉取暖一下,约埋三五知己食个烧烤聚会就最岩不过了~今日黎到大美督新开无耐,但己经深受大家欢迎既BbQ场,TCL BbQ~一入到场内,店员已经好有亲切感,亦都会帮我哋开炉,唔使自己大汗踏细汗,呢个服务好细心😘系我去过BbQ场既加分位💕优点多箩箩,首先系宠物友善BBQ场,有一块大草地,各位可以带自己嘅主子一齐享受烧烤嘅乐趣,途中我哋就见到有龟喺度散步。系一间好融洽既bbq场😊好多BBQ场都有限定饮品数量,如果不够就要自费,依度系有饮水机同埋汽水机,可以无限添加,款式仲好多,有好特别嘅香印提子味,唔会太甜,而且好好饮😙食物款式亦都好多选择,净系鸡翼都已经有六款不同味道可以拣,仲有牛扒,蔬菜,丸类,最有特色嘅系公仔面/乌冬,烧烤场嘅特色系除咗可以BBQ之外,仲可以放一个煲喺中间煲水洽野食🍜可以自制糖水😙包您食到饱😍另外场内仲设有小朋友工作坊,可以比大家有亲子嘅活动空间,一齐共享天伦之乐。大家可以喺依度玩足全日,喺场外仲有一个免费嘅停车场🅿️方便大家可以揸车🚗服务够哂到位👍
📍 TLC BBQ (大埔)
可以自制糖水😙包您食到饱😍