2023-11-13
出 job 去观塘,当然要顺便叹埋火锅任食店啦! 人气店以宠物主题 《为食火锅公司 》,宠物主题风, 无限时任食火锅,睇见都食得开胃啲。豪食套餐 $368有高质单次性刺身、牛肉、海鲜拼盘,再加任食鸡煲、无限时任食火锅和其他火锅配料,任饮任食。平日 晚上 豪食套餐 $368一位,可以无限时任饮任食,同三五知己一齐去打边炉,CP值极高。餐厅环境有好多宠物装饰,卡庭阔落,边饮边叹,坐得舒服。炖汤前一天预订,点餐后侍应立刻送上炖汤,螺片汤饮落鲜甜, 滋润养颜,十分好饮。餐前小食任食餐前小食,落单试匀所有小食,样样都唔错,朋友最爱甜酸炸猪大肠,小食系无限任点,钟意可以再encore。我个人就钟意鲍汁鸡脚,茶楼点心嘅极品,另外蟹籽沙律旧水,清新健康。前菜。五点刺身盛食刺身,朋友赞不绝口,刺身非常新鲜。三文鱼、油甘鱼、帆立贝、赤虾、北寄贝,厚切的三文鱼好肥美,帆立贝鲜味十足,食落质素很好。头盘。宠龙鸡煲酸菜鱼或任食鸡煲,二选一,我哋拣咗鸡煲,可以无限任食,但我哋其实叫咗一round,已经好满足,留返个肚食牛肉。喜爱bb辣,鸡肉味道浓郁滑滑,配料好多洋葱和芫茜,好食好正。火锅盛宴。樱桃鲜茄薯仔汤食
有高质单次性刺身、牛肉、海鲜拼盘,再加任食鸡煲、无限时任食火锅和其他火锅配料,任饮任食。 平日 晚上 豪食套餐 $368一位,可以无限时任饮任食,同三五知己一齐去打边炉,CP值极高。餐厅环境有好多宠物装饰,卡庭阔落,边饮边叹,坐得舒服。 炖汤
前一天预订,点餐后侍应立刻送上炖汤,螺片汤饮落鲜甜, 滋润养颜,十分好饮。 餐前小食
任食餐前小食,落单试匀所有小食,样样都唔错,朋友最爱甜酸炸猪大肠,小食系无限任点,钟意可以再encore。 我个人就钟意鲍汁鸡脚,茶楼点心嘅极品,另外蟹籽沙律旧水,清新健康。 前菜。五点 刺身盛
食刺身,朋友赞不绝口,刺身非常新鲜。三文鱼、油甘鱼、帆立贝、赤虾、北寄贝,厚切的三文鱼好肥美,帆立贝鲜味十足,食落质素很好。 头盘。宠龙 鸡煲
酸菜鱼或任食鸡煲,二选一,我哋拣咗鸡煲,可以无限任食,但我哋其实叫咗一round,已经好满足,留返个肚食牛肉。喜爱bb辣,鸡肉味道浓郁滑滑,配料好多洋葱和芫茜,好食好正。 火锅盛宴。樱桃鲜茄薯仔汤
食完鸡煲就转汤底打边炉,樱桃鲜茄薯仔汤,汤底甜鲜味香,配搭牛肉或者海鲜都好正。 豪食海鲜拼盘(6-8款)
奉送一次性嘅豪食海鲜拼盘,6-8款精选新鲜海鲜,卖相几靓㗎!戏肉开始有我最爱蛏子皇 、鲍鱼。质素唔错,鲍鱼生猛,食落厚肉爽弹,鲜甜美味。 仲有鲜虾、白鳝片、龙趸片,海鲜款式多,好少见到落重本的 放题。同埋蚬冇沙,好清甜。 豪食牛肉拼盘(8款)
豪食牛肉拼盘有好多唔同牛的部位,肉色红嫩好有光泽,有几款我哋都系第一次食,总之够晒特别。 味道由淡至浓食,排名不分先后次序:潮汕五花趾、手切牛颈脊、黄喉、一口牛、和牛肩胛肉眼芯,牛肉质素都好高,食落牛味充满口腔,肉质鲜嫩,牛肉迷不能错过。 任食 火锅配料
估唔到任食都仲有高级牛肉,真系超级大满足!不妨尝试一下 M8和牛、牛胸腹、牛腰脊肉,口感几滑,脂肪均匀。 任食牛肉之外,仲有羊肉、猪肉都好食,竟然有鹿儿岛豚肉,肥瘦适中,猪肉味香甜,好味食多D都唔怕肥。 仲有quota嘅可以食埋鹅肠、浓汁牛肉丸、炸鱼皮、手打黑滑、手打白滑、手工云吞。 食咗咁多肉食埋蔬菜,样样都好食,食几多叫几多,唔好做大嘥鬼! 最后,所有套餐都包括非酒精饮品任饮,有罐装茶、汽水、凉茶,甜甜地为呢餐画上完美嘅句号。