2023-09-20
同朋友黎左呢间好靓嘅宠物友善餐厅🩷环境好靓好舒服,空间感好大一啲都唔觉得逼!仲可以带狗狗同有宠物餐叫😻蜂蜜酒用左石榴醋加埋柠檬酿制,味道同香气都相当诱人~加上本身蜂蜜酒就比较甜好易入口👍🏻几中意冻久正小山园抹茶鲜奶好浓抹茶味而唔会好甜👍🏻唔系好多地方有得食生酮餐!呢度就有!花椰菜粒粒食落好爽口,加埋藜麦更加香同健康~同时薄荷味令成个「饭」食落好清新!😻牛油果够熟,好match又高质!呢个饭真心好香!上枱已经流口水🤤浓郁嘅汁加埋大量芝士粉,仲有大大只龙虾同炸龙虾头!超吸引呀~饭粒熟度啱啱好,粒粒分明而且份量都几多👍🏻龙虾汁超rich,芝士味亦好重😍好正龙虾肉亦好鲜,连虾头都比我地啜埋😂唔会腻嘅甜品😍挞底好香脆,食落栗子味浓郁但唔会好甜!中间层吉士都好好食!最后紧系唔少得芭菲!上面嘅雪葩系青柠味好开胃!加上芭菲唔多cream所以食唒都唔觉得腻!最好食系拿破仑,脆口得黎充满焦香😻芭菲都系限量..快啲去试埋个士多啤梨味先😢
环境好靓好舒服,空间感好大一啲都唔觉得逼!
仲可以带狗狗同有宠物餐叫😻
蜜月Lust 石榴香水柠檬蜂蜜酒
冻久正小山园抹茶鲜奶好浓抹茶味而唔会好甜👍🏻
牛油果大啡菇椰菜花薄荷藜麦饭
唔系好多地方有得食生酮餐!呢度就有!
牛油果大啡菇椰菜花薄荷藜麦饭
龙虾虾虾意大利饭配龙虾忌廉汁
呢个饭真心好香!上枱已经流口水🤤
龙虾虾虾意大利饭配龙虾忌廉汁
龙虾肉亦好鲜,连虾头都比我地啜埋😂
和风栗子吉士达
香印提子拿破仑芭菲