2023-06-14
可以带狗狗一齐食嘢系所有毛孩主人最渴望嘅事,呢间餐厅有个两张枱系半开放,所以可以带埋毛孩一齐享用晚餐🐶真系太好🫶🏻1.铁板名古屋茄汁海虾肠片意粉🍅($98)简简单单,真心好好食😋😋😋钟意食番茄🍅嘅我,对蕃茄味嘅食物要求好高㗎!小编钟意呢个番茄汁好浓郁!!甜甜酸酸好醒神开胃🤤铁板上,热辣辣,特别香👍🏻2.季节限定梳乎厘Pancake($128)造型好可爱好得意😍真系唔舍得切落去🤣口感又弹又滑,唔会一阵风,口感扎实,好食🤤甜度适中,非常好👍🏻份量啱啱好,唔会好漏,唔会好济。最紧要系,打卡一流😆⭐️3. 焦糖沙冰($52)甜度啱啱好,个cream都好好食。而且用纸饮筒,够晒环保♻️4. 青柠柚子梳打($40)柚子肉好重手,正!好味又解渴👍🏻餐厅环境舒适,音乐音量适中,亦设有宠物友善环境,员工又会问我哋想坐边度,所以印象几好。亦有小朋友扭蛋机,期待下次再带狗狗嚟试吓佢啲咖啡,都好啱文青嚟睇书休闲下,感觉几chill。味道:4/5环境:4/5服务:4/5性价比:4/5
1.铁板名古屋茄汁海虾肠片意粉🍅($98)
简简单单,真心好好食😋😋😋
铁板上,热辣辣,特别香👍🏻
2.季节限定梳乎厘Pancake($128)
造型好可爱好得意😍真系唔舍得切落去🤣
口感又弹又滑,唔会一阵风,口感扎实,好食🤤
甜度适中,非常好👍🏻
份量啱啱好,唔会好漏,唔会好济。
最紧要系,打卡一流😆⭐️
3. 焦糖沙冰($52)
4. 青柠柚子梳打($40)
柚子肉好重手,正!好味又解渴👍🏻
味道:4/5
环境:4/5