2023-06-18
意廊 (沙田)沙田大涌桥路34-36号丽豪酒店地下。今日同朋友去左彭福公园放狗狗 ☀️ 天朗气清热到人同狗都好攰呀。去完玩就当然要医肚,去左附近既丽豪酒店食西餐,贪佢有outdoor可以同狗狗一齐黎chill下 。呢度系超级宠物friendly,有埋毛孩食物order,我地都叫左份鸡肉窝夫($28)俾狗狗开心下 🐶 。油浸鸭肉鹅肝牛肝菌意大利饭($218)Risotto口感煮得岩岩好,唔会过生又唔会变左普通饭,鹅肝煎香左真系无得输。US Angus Beef Burger with French Fries ($198)呢个burger系好高质,足足有12oz angus beef,两层牛肉肉汁丰富,包外脆内软,估唔到整得咁好。Combo Recommendation ($188)有个好抵既套餐,$188就有一支法国sparkling wine加一碟buffalo chicken wings,weekend chill饮番杯就最岩
意廊 (沙田)
沙田大涌桥路34-36号丽豪酒店地下
。
油浸鸭肉鹅肝牛肝菌意大利饭($218)
。
Combo Recommendation ($188)