2021-12-12
成间𝚌𝚊𝚏𝚎嘅装饰都好度假风🐿装饰都是秋天感满满的!〰️香煎慢煮安格斯牛板腱配热溶芝士焗薯𝚂𝚕𝚘𝚠 𝙲𝚘𝚘𝚔𝚎𝚍 𝙰𝚗𝚐𝚞𝚜 𝙱𝚕𝚊𝚍𝚎 𝙱𝚎𝚎𝚏 𝚠𝚒𝚝𝚑 𝚁𝚊𝚌𝚕𝚎𝚝𝚝𝚎 𝙲𝚑𝚎𝚎𝚜𝚎 𝙱𝚊𝚔𝚎𝚍 𝙿𝚘𝚝𝚊𝚝𝚘 $𝟷𝟽𝟾超巨的芝士焗薯!食落去薯仔煮得啱啱好 芝士味十分浓郁安格斯牛腌嘅味道适中肉质都几嫩 唔会太过韧!〰️咸香黑椒猪手蒜香意大利面𝙿𝚘𝚛𝚔 𝙺𝚗𝚞𝚌𝚔𝚕𝚎 𝚠𝚒𝚝𝚑 𝚋𝚕𝚊𝚌𝚔 𝚙𝚎𝚙𝚙𝚎𝚛 𝚊𝚗𝚍 𝚂𝚙𝚊𝚐𝚑𝚎𝚝𝚝𝚒 𝙰𝚐𝚕𝚒𝚘 𝚎 𝙾𝚕𝚒𝚘 $𝟷𝟹𝟾蒜味超香浓 本身成日都觉得无汁嘅意粉会比较多油但呢个又唔会㖞!意粉嘅份量都算几多 猪手食落有少少似烟肉嘅感觉🤣.𝙵𝚘𝚕𝚕𝚘𝚠 𝚑𝚔.𝚏𝚘𝚘𝚍𝚖𝚊𝚙 𝚏𝚘𝚛 𝚖𝚘𝚛𝚎 𝚏𝚘𝚘𝚍 ✨.〰️苹果金宝火炙焦糖蛋卷配云呢拿雪糕 $𝟽𝟸终极邪恶嘅配搭🍮🍎冰火交融嘅感觉 整体黎讲都唔会太甜!好吃!〰️𝙸𝚌𝚎𝚍 𝙵𝚛𝚎𝚜𝚑 𝙵𝚛𝚞𝚒𝚝 𝚃𝚎𝚊 $𝟹𝟼〰️𝙵𝚛𝚎𝚜𝚑 𝙶𝚛𝚊𝚙𝚎𝚏𝚛𝚞𝚒𝚝 𝙿𝚘𝚖𝚎𝚕𝚘 𝚂𝚘𝚍𝚊 $𝟺𝟼之前睇过对于呢间𝚌𝚊𝚏𝚎食物质素嘅负皮但我拣呢几样嘢食 我同朋友都觉得很𝙾𝙺㖞🥸
装饰都是秋天感满满的!
〰️香煎慢煮安格斯牛板腱配热溶芝士焗薯
超巨的芝士焗薯!
食落去薯仔煮得啱啱好 芝士味十分浓郁
安格斯牛腌嘅味道适中
肉质都几嫩 唔会太过韧!
〰️咸香黑椒猪手蒜香意大利面
蒜味超香浓 本身成日都觉得无汁嘅意粉会比较多油
但呢个又唔会㖞!
意粉嘅份量都算几多 猪手食落有少少似烟肉嘅感觉🤣
〰️苹果金宝火炙焦糖蛋卷配云呢拿雪糕 $𝟽𝟸
终极邪恶嘅配搭🍮🍎
冰火交融嘅感觉 整体黎讲都唔会太甜!
好吃!
〰️𝙸𝚌𝚎𝚍 𝙵𝚛𝚎𝚜𝚑 𝙵𝚛𝚞𝚒𝚝 𝚃𝚎𝚊 $𝟹𝟼