系商场入面揾一间可以带宠物既餐厅真系唔易,今日带既客人既2岁既poodle-毛毛亲人亲狗嘅毛毛嚟住左差唔多一个星期 但日日都有其他roommate所以我都无得100% spend time with佢 虽然今日要返工 但都好想争取系佢check out前可以拍个拖 帮佢影吓靓相❤️ 今日我哋嚟到Airside既Gooca☀️ 呢度系一间露营做主题嘅Cafe⛺️平时星期六日都坐满人 今日趁闲日朝早无人就黎试下. 首先佢全间舖系得一个位系狗狗friendly, 所以想带毛孩嚟都真系要及早霸位叫左个breakfast set, 松露碎蛋bagel加咖啡都系$68, 几抵呀平过Starbucks 😂 bagel整返热外脆内软,碎蛋既份量都generous仲要加埋芝士, 好味😋毛毛当然系有得睇冇得食,不过侍应哥哥都好好斟咗水俾佢饮😊希望好快可以再带下一个毛孩宝宝过嚟😄

松露碎蛋bagel
Latter

毛毛当然系有得睇冇得食,不过侍应哥哥都好好斟咗水俾佢饮😊
希望好快可以再带下一个毛孩宝宝过嚟😄
2023-11-24
$75 (早餐)
松露碎蛋bagel
Latter