系宝琳市场揾到间隐世汉堡小店🤤 burger即叫即整,所以都要预番多啲等候时间,但可以网上落定单先,差唔多时候就可以去攞😚 老板好friendly,会同你介绍下佢哋用咩嚟整burger☺️ 呢间小店选用健康食材,好欣赏店主既用心💖 食burger都可以食得健康啲🤣🔸🍔烟三文鱼汉堡set $88面包系自家制,用韩国面粉整,所以回弹力好,唔会好易揿扁个包😂 亦都冇落猪油,健康好多👍🏻 而且个面包系绿色㗎😍 系用安全可食用色素整,所以可以放心食用😚 个面包真系好特别,而且有好多芝麻喺上面,好好食😋 烟三文鱼摆得好靓,打卡一流📸 估唔到有咁多烟三文鱼,而且有好多沙律酱同埋菜🥬,仲有蕃茄🍅、洋葱🧅,真系好足料🤤 成个包好厚身🤤🍔(佛系汉堡)黑松露野菌汉堡set $68素食者都可以食既burger🥰 面包系竹炭面包,真系有劲多野菌同黑松露酱,非常之香既黑松露味🤤 都系有好多菜,同埋洋葱😍 食到好饱😚🍟气炸薯条用气炸既方法整嘅薯条,唔使怕油😌 亦都冇落好多盐,而且又有薯条同蕃薯条,我两个都钟意食😆 可以一次过食晒两样野🥰🥤 桃汁🥤忌廉沟鲜奶 有好多韩国饮品可以拣😆 我本身唔钟意饮可乐雪碧个啲汽水,所以

🔸

🍔烟三文鱼汉堡set $88

🍔(佛系汉堡)黑松露野菌汉堡set $68

🍟气炸薯条

🥤 桃汁
🥤忌廉沟鲜奶
有好多韩国饮品可以拣😆 我本身唔钟意饮可乐雪碧个啲汽水,所以觉得有咁多韩国饮品选择好好😍

店主服务态度好好,亦都主动提供手套,咁就唔使怕食到只手污糟😚

2022-06-16
外卖自取