2022-01-11 59 浏览
宝琳街市最近新开左间burger店🤩🤩小店主打彩色burger🍔、pizza🍕同all day breakfast🍱,好多选择~用网页落单仲有85折优惠添!!我今次就叫左呢个二人套餐,包括有burger、小食同野饮~几抵食❤️❤️-🍔二人burger套餐 $168✨📍招牌手打牛肉汉堡🐮佢地既汉堡包皮颜色系随机,几特别😍😍里面包括有手打牛肉🐮、蕃茄🍅、生菜🥬同洋葱🧅等,份量十足!!手打牛肉肉质软腍,咬落juicy重牛味~~面包外脆内软,而且系纯素成分,食落比较健康👍🏻👍🏻📍韩风泡菜豚肉汉堡🐷朋友钟意食泡菜,就叫左呢个包试试~~泡菜辣辣地几惹味,豚肉够哂嫩口😋😋两者配搭十分夹,有种韩国辣炒猪肉既感觉❤️❤️📍糯米酿鸡翼(4只)🍗好耐冇食酿鸡翼,估唔到呢度有😍😍咬落外脆内嫩、无骨,里面酿左啲糯米,好烟韧~~口感层次丰富,味道唔错👍🏻👍🏻📍一口芝士(8粒)🧀外层酥脆,内里系流心芝士😋😋每啖都充满芝士既咸香,芝士控必试~~📍黑松露鸳鸯薯条🍟包括有普通薯条同蕃薯条,黑松露味好香!!薯条炸得都好香脆,食完超饱肚👍🏻👍🏻
宝琳街市最近新开左间burger店🤩🤩
🍔二人burger套餐 $168✨

📍招牌手打牛肉汉堡🐮
佢地既汉堡包皮颜色系随机,几特别😍😍
手打牛肉肉质软腍,咬落juicy重牛味~~
面包外脆内软,而且系纯素成分,食落比较健康👍🏻👍🏻

📍韩风泡菜豚肉汉堡🐷
朋友钟意食泡菜,就叫左呢个包试试~~
泡菜辣辣地几惹味,豚肉够哂嫩口😋😋
两者配搭十分夹,有种韩国辣炒猪肉既感觉❤️❤️

📍糯米酿鸡翼(4只)🍗
好耐冇食酿鸡翼,估唔到呢度有😍😍
咬落外脆内嫩、无骨,里面酿左啲糯米,好烟韧~~
口感层次丰富,味道唔错👍🏻👍🏻

📍一口芝士(8粒)🧀
外层酥脆,内里系流心芝士😋😋
每啖都充满芝士既咸香,芝士控必试~~

📍黑松露鸳鸯薯条🍟
包括有普通薯条同蕃薯条,黑松露味好香!!
薯条炸得都好香脆,食完超饱肚👍🏻👍🏻