2023-09-13
趁著打风前夕,收工开开心心同👦去左屋企附近既台北车站打边炉🍲😋 6点几去都就快坐满晒人🙀 ✨一入到去,环境好阔落,唔会坐得好逼,可以拣烤鱼/鸡煲/酸菜鱼😍,然后任食90分钟!劲多选择,我好钟意呢间😭 因为佢d火锅料全部都系我钟意的!有豆皮、冻豆腐、粟米🌽、好多好多😍 btw 肥牛都可以无限加,不过注意要$15一碟!唔系无限refill个种!anyway 会翻check✅ 简单好味又真系好平好平!!😋·🌟酸菜鱼火锅任食90分钟🍲 $128/1人 (肥牛$15 1碟)酸菜鱼片好多好多!而且就系平时食开既个种味,呢间唔会好油😍 感觉好健康😄 汤底唔会好咸,所有味道都刚刚好!食完D鱼片就开始落火锅料🍲 一锅熟 好满足😂! 咩都有齐晒!好新鲜!另外,当然有食肉兽唔少得既肥牛呀🐂 $15一碟,虽然望落油花唔系话好靓,但想讲牛味都几浓😂 一不小心就咁加左3碟😋 佢D冷泡茶都好饮✅ 我真系食左好多,因为d火锅料全部我都好钟意❤️·评分🪄 (满分5🍑)人均:~$150味道:🍑🍑🍑🍑🍑环境:🍑🍑🍑🍑性价比:🍑🍑🍑🍑🍑服务态度:🍑🍑🍑🍑回头率:🍑🍑🍑🍑🍑·📍台北车站🚇宝琳A出口步行4分钟
评分🪄 (满分5🍑)
人均:~$150
味道:🍑🍑🍑🍑🍑