早几晚去食嘢经过见到呢间餐厅平日都好多人,同好多外国人坐系户外枱食饭,一心来下次要来试下!今日平日收工去食,都系唔少客人,好受欢迎,环境几有异国风情,岩晒收工黎relax 下!Set for Two $348Tom Yum(Prawn)食开辣既我兴就得唔太辣刚刚好,但不食开辣老公就食到流汗,但佢都话好味系咁食,虾劲大只,有三大只咁多,又多肉!ButterChicken with Naan鸡都几嫩,好重牛油香,再简配饭or Naan!我地简左蒜茸Naan ,几香口,有成三大片!Pad Pak Malajian通菜新鲜嫩,唔太辣,份量好多,而且仲有好多好大只既香脆虾米🦐好惹味!Fresh Raw Prawns (4pcs) set +$68生虾新鲜,食完肚无事,入口好爽身同有蒜片,辣椒味钓味!Mango Sticky Rice set +$58这个甜品好大份,Sticky Rice有两球紫米好好食好有咬口,有一球白糯米,仲有好多芒果,芒果都好甜!Mocktail Yellow Sky set +$38解喝唔错!有菠萝🍍,橙,士多啤梨果,好丰富!Mocktail Mango Delight

Set for Two $348

Tom Yum(Prawn)

ButterChicken with Naan
鸡都几嫩,好重牛油香,再简配饭or Naan!
我地简左蒜茸Naan ,几香口,有成三大片!

Pad Pak Malajian

生虾新鲜,食完肚无事,入口好爽身同有蒜片,辣椒味钓味!

Mango Sticky Rice set +$58

Mocktail Yellow Sky set +$38
解喝唔错!有菠萝🍍,橙,士多啤梨果,好丰富!

Mocktail Mango Delight $58
哗,外型100%吸晴!打卡必叫!我以为系芒果肉,原来系芒果沙冰!消暑一流!

🍱餐厅:Chilli Lime (MONTEREY Place) (将军澳)
🏫地址: 📌将军澳澳南海岸唐俊街23号MONTEREY Place地下G07号舖