<<将台式饮品升华到健康品味既层次>>-#香港的味道 : 开系中环近兰桂坊呢啲中产区既饮品店, 门口已经有种平时台式饮品店无既高品位感觉~ 佢地唔用奶精茶精, 唔用果汁, 只会用新鲜材料, 系健康角度真系好好呀! 但重点系价位同果啲台式饮品店差不多, 所以真系诚意推介大家试下!-伯爵玫瑰奶盖茶 HK$28 - 完全唔会腻既奶盖, 而花茶好明显系靓料, 香味怡人, 最劲系就算你完全混合左两层之后, 你都会饮到玫瑰花香味.T-Parc花花苏打 HK$34 - 你会见到店员好认真咁布置呢杯花花苏打, 慢慢咁去落玫瑰花, 桂花等等"花花"去做toppings~ 成件事个味好有真实感, 好有田园味
<<将台式饮品升华到健康品味既层次>>
伯爵玫瑰奶盖茶 & T-Parc花花苏打