2017-05-10 201 浏览
突然想食比平日"高级"的早餐, 一心以为价钱"高上"等于食物"高尚". 就去咗重新开返嘅美心小品. "小"半自助形式, 自己揾位, 自己出去落单, 自己等and拎饮品. 佢只会送野食俾你. 价钱比茶餐厅贵, 公司三文治$42, 英式早餐$54. 加$10先有drink. 等咖啡等好耐都冇, 之后有人同我叫同一样咖啡都有得拎, 我就问点解迟过我都有, 佢竟然话"我哋呢度系咁ga wo". 其实讲句"唔好意思, 帮你跟吓" 真系咁难? 公司三文治几大份, 系麦包几健康, 不过dry 到爆. 冇食哂三件, 如果食哂应该会喉痛. 味道ok. 英式早餐同张相一样, 肠仔烟肉蛋, 味道冇机会差ga. 只系$54值喺边? 唯唯唯一可取系加$10杯咖啡唔差. 不过由于呢间野太受欢迎, 我哋食到一半已有人企正后面等位, 仲要望到你实一实. 本来美好的一天即刻变咗阴天.

英式早餐
$60 (早餐)