2020-07-27
这间豆品厂其实很多年前都食过一次👈印象深刻地差,所以之后都无想过再来但佢深水埗的分店又非常之好。所以真系唔知佢地系咪之系同名但唔同人打理讲返今次经历:我去到睇到好多食客都立食。其实已经觉得好累。今日天气已经热到恐怖。真系坐一坐的空间都没有不过都算啦。都系留一阵就离开。我今次点选了豆腐花和煎酿豆腐这里需要港币$29。贵唔贵就因人而异。你问我我就觉得最后一次就比佢都无咩所谓。如果平时日日食就几重皮佢哋的豆腐好厚身都够豆味。但鱼肉就薄过纸⋯⋯有图有真相。虽然主角系豆腐⋯豆腐花我就此中觉得深水埗系好食点。那边食物款式和品质都比这里优胜。最令我地一班食客不满的地方。就系在这个疫症蔓延的时候。竟然有食客唔带口罩不停讲嘢。但我由进店到离开都唔见佢的食物㗎㖞我其实都见到有其他食客向店员投诉。但店员都露出一个好无奈嘅表情。老实讲店员在这方面都要注意一下。总结:今次这个快闪食豆腐花之旅体验其实都几差。食物质素唔算高。价钱又唔算低。所以最后系无买任何豆品作支持。
印象深刻地差,所以之后都无想过再来
讲返今次经历:
如果平时日日食就几重皮