旺角肥姐新抱👉🏻荃湾创业卖卤味😻😻讲起旺角卤味,肥仔小食店无人不晓‼️早排佢新抱更加喺📍荃湾开咗间青蛙仔香港地美食✨希望可以将肥姐招牌卤味,带去唔同区,俾多啲人试到😋😋店舖所卖嘅卤味会预先于自家食品工场处理再运送到店,用嘅配方同肥姐完全相同,所以食落味道几乎系一模一样👏🏻👏🏻而新店最特别之处系加入鲍鱼仔,一口size方便食用,重点系酱汁够入味🎉除咗招牌卤味,餐厅仲有唔少本地经典美食💁🏻‍♀️例如港人最爱嘅烧卖、鱼蛋😚🔹烧卖系自家研发嘅大地鱼同葱油口味烧卖,软熟得来鱼香十足,点埋豉油同埋甜酱就更加滋味😆😆新抱仲好Nice咁请咗我哋食两粒鱼蛋,弹牙得嚟好有咬口🎊🔹JUMBO样样都想食,最后就叫咗呢一份样样有🤣🤣有我最爱嘅墨鱼、大生肠,爽滑弹牙又入味👏🏻👏🏻厚切火鸡肾爽脆又嚼劲👄仲有鸡翼尖、红肠、猪头肉、猪耳、猪肚、猪润、猪心、猪脷、猪颈肉等等,一大兜真系食得好过瘾💓💓青蛙仔香港地美食✨📍荃湾杨屋道18号荃新天地2地下一门町市场内J16号舖

🔹JUMBO
样样都想食,最后就叫咗呢一份样样有🤣🤣

青蛙仔香港地美食✨
📍荃湾杨屋道18号荃新天地2地下一门町市场内J16号舖