2024-11-11 107 浏览
星期六嘅koka小野人全院满座,好彩仲有一张二人枱😬staff温馨提示因为太多单,最好一次过落🤣一坐低已经scan qr code落左大漠烤羊肉串x10,佢哋嘅羊肉唔算臊味,唔会过浓,对平时好少食羊肉嘅我嚟讲都好啱心水烧炉下面有蜡烛可以keep住食物温度~就算同朋友倾耐咗都唔会食冻嘢!之前嚟食过蜜汁猪颈肉,今次试新野:Q弹小猪颈肉,肉质爽脆。小野人烧鸡翼表皮烧得脆身,加埋孜然粉令人流晒口水,肉质好嫩滑!仲有烧茄子,烧生蚝,鱿鱼等,全部都好推荐!金针菇牛五花卷:五花肉包住金针菇,五花肉油香连埋爽甜金针菇好juicy无论去边间串烧~我都会嗌烧韭菜,有试烧过韭菜就知道有几难整,既爽口 又唔会㶶边小野人重庆酸辣粉:酸辣粉非常入味,麻麻辣辣,好彩有两杯水果茶顶住🤭森林元气果茶fresh得嚟有少许甜味,入面有柠檬、士多啤梨、热情果、薄荷小野人手打柠檬茶:手打青柠同埋柠檬🍋可以解辣!整体来说,食物质素唔错,环境亦舒适干净!

仲有烧茄子,烧生蚝,鱿鱼等,全部都好推荐!

小野人手打柠檬茶:手打青柠同埋柠檬🍋可以解辣!

整体来说,食物质素唔错,环境亦舒适干净!