2022-03-24
咁啱去咗将军澳,就来潮圣下呢间装修得好欧美复古风的餐厅!入到去餐厅,环境十分之大,分2-3个area,每个area都各具特色呢间仲要系宠物友善餐厅,好多人都带住自己的毛孩去叹个lunch想带埋宠物出去食嘢玩下呢到系个好选择❤️当日去到burger同意大利饭都无哂,有啲失望唯有试下其他主食。💂🏼♀️《蒜片橄榄油海虾意大利粉》$77好香嘅蒜蓉味,意大利粉嘅硬度都煮得啱啱好,海虾都算新鲜,不过味道略算普通,唔系话好特别!系正正常常的意粉,如果有得拣burger一定会试佢地嘅burger💂🏼♀️《脆炸蜜糖猪柳饭》$77猪柳份量好多,炸到外脆内软,入面好有肉汁,另外俾咗烧汁同埋蜜糖芥末酱,2个汁都好好食,个人钟意烧汁多啲,送饭都可以猪柳点蜜糖芥未酱真系好夹!💂🏼♀️《自家制龙虾汤》$48龙虾汤好有惊喜,好香浓,淡淡都饮到龙虾嘅鲜味,加返少少忌廉汁好夹!饮晒成碗都唔会觉得好腻,调味适中唔会太咸颁发军阶:少校🎖🎖🎖
💂🏼♀️《蒜片橄榄油海虾意大利粉》$77
💂🏼♀️《脆炸蜜糖猪柳饭》$77