❤︎︎Urban Coffee Roaster❤︎︎本地精品咖啡品牌,设有几间分店,而将军澳唐贤街呢间旗舰店,地方超大,设计行复古工业风,呢到食饭重可以望住成个将军澳海景,重有将蓝隧道添🤩超写意舒服👍🏻呢到重有Gelato卖,噤岩来海傍呢边散步行到热入去叹返杯都不错。😋❤︎︎手打安格斯牛肉汉堡配薯条❤︎︎超足料大大份汉堡😍睇图就知,劲邪恶组合,安格斯牛肉,芝士,烟肉大啡菇(另外加钱)粗薯条配黑松露沙律酱,真系好美味呀。😋❤︎︎明太子忌廉意粉乌鱼籽❤︎︎个忌廉汁劲cearmy😋再配埋明太子乌鱼籽嘅咸香,呢个配搭不错,我另外加左钱配多半个牛油果。❤︎︎是日餐汤(南瓜汤)❤︎︎浓香顺滑,入口有啖啖南瓜蓉味。👍🏻❤︎︎法式焦糖班戟❤︎︎总共有三层pancake😍浓浓嘅蛋香味,满满嘅吉士酱同焦糖脆脆,唔会太甜,饭后甜品一流。❤︎︎85% BELIZE❤︎︎呢到嘅朱古力有75%同85%拣,另外重可以拣跟燕麦奶定鲜奶,相当特别,所以呢度饮朱古力入口唔会太甜。

❤︎︎手打安格斯牛肉汉堡配薯条❤︎︎

❤︎︎明太子忌廉意粉乌鱼籽❤︎︎

❤︎︎是日餐汤(南瓜汤)❤︎︎
浓香顺滑,入口有啖啖南瓜蓉味。👍🏻

❤︎︎法式焦糖班戟❤︎︎

❤︎︎85% BELIZE❤︎︎