2023-08-01
大热天时又要凉住冷气食鸡煲🤭.|秘制鸡煲火锅 半只 鸡煲酱汁浓郁有层次 系偏甜既酱汁但有少少花椒味 几惹味😋 酱汁甜味主要系紫洋葱煮到好冧同入味既甜🧅鸡件数目都几多同大件 两个人食哂D鸡其实都已经有D饱.. 所以就无再叫边炉料.|凉拌猪肚丝 呢个凉菜做前菜好抵食 份量好多! 青瓜爽脆 猪肚丝又唔硬 煮得岩岩好👍🏻.|香芒冻布甸 / 火龙果椰汁糕 🍮布甸系好多料好多芒果蓉 比较结实 唔系超滑个款😉 配埋花奶 觉得好好味好香甜椰汁糕就系几有趣既配搭~ 火龙果味唔出 少少酸甜 主要重椰汁味 适合椰汁爱好者🥥.基本入座既茶位钱每位$13 几欣赏有其他中菜餐厅未必有既茶叶拣 例如乌龙同玫瑰荔枝☺️ 我地试左玫瑰荔枝 好饮! 淡淡荔枝甜味 重点系无好假既香精玫瑰味🫶🏻.以将军澳南区黎讲都几抵食 假日晚市都几满座 建议订左位先呀 同埋OpenRice订座有85折😙
|秘制鸡煲火锅 半只
|凉拌猪肚丝