2024-08-04 159 浏览
放假入将军澳南行下, 揾左呢间位于海天晋汇嘅日本菜-贺天价钱属中价,假期午餐都算抵食,而且选择够多~ 我见东京富士山牛丼都好吸睛,松花堂日式便当有西京烧添😍😍唔钟意套餐的话,散叫寿司, 小食都好唔错👍 我地点左2两份餐~ 🔅极上牛肉寿喜烧 (关西风安格斯) 配和风沙津,茶碗蒸, 饭 $128寿喜烧的汤汁味道刚刚好没有太浓太咸, 汤底材料好丰富,有牛肉,日本旺菜,冬菇,仲有薯粉~ 牛肉份量合理, 油脂平均, 牛香味浓,沾上蛋汁好滑~薯粉吸收晒成个寿喜烧汁嘅精华, 好滑而且好有嚼口🤤记得用寿喜烧配搭住粒粒分明得黎又有少少烟韧口感嘅米饭一齐食,口感味道都特别好~ 🔅西川特上十本寿司盛配和风沙津,茶碗蒸, 䲞鱼本菇清汤 $228店员推介, 优惠价HK$228 一日只有20份! 一次过可以食尽多种精选寿司, 最啱我呢种三心两意嘅人食~单纯摆盘已经觉得好有日本风情, 十款不同嘅寿司, 有白虾,三文鱼, 鲷鱼, 金目鲷, 金枪鱼,池鱼,蟹肉等. 每一款都新鲜美味,味道细致~金目鲷寿司仲配左师傅特调酸汁, 少少柚子香,食起黎特别提鲜~ 🔅玫瑰荔枝梳打打卡一流👍 餐厅将杯饮品🍸浸喺冰块令玫瑰味keep住

放假入将军澳南行下, 揾左呢间位于海天晋汇嘅日本菜-贺天
唔钟意套餐的话,散叫寿司, 小食都好唔错👍

我地点左2两份餐~

🔅玫瑰荔枝梳打
打卡一流👍 餐厅将杯饮品🍸浸喺冰块
令玫瑰味keep住浓,配埋梳打水特别正🫶