2024-09-01 319 浏览
居然喺将军澳南发现到一间咁高质🎎环境充满日式风情🪭更有榻榻米包厢,一家大小,朋友聚会都啱白色海之恋:期间限定,杯装上,摆得好靓,有齐海老、海胆、带子刺身既高级食材,呢个配搭鲜味十足,够晒开胃。日本帆立贝海胆盛盒:一个当饭用盒上显得格外高贵,满满既刺身铺满系个盒度,密到连饭都睇唔到,够晒诚意。盛盒以三文鱼子、海胆、带子为主,鲜味十足,寿司饭亦握得好好,每粒饭都好光滑。贺天杂锦刺身丼:以粒粒三文鱼、带子、海胆、三文鱼子、海老等为主既当饭,好colourful,一次过满足晒钟意食日本刺身既我,每啖饭加上色彩缤纷既刺生,非常满足。刚好今日全部寿司🍣买一送一,忍唔住点多几款寿司食包括活赤贝、鲷鱼、拖罗、三文鱼、带子等既寿司,每款都好新鲜,来货好之余,亦食得出寿司师傅用心握寿司既心意。贺天地址: 将军澳唐俊街28号海天晋汇1楼104-105号舖#贺天 #将军澳 #将军澳推介 #厨师发办 #日式料理 #日式丼饭 #日式烧物 #刺身盛 #一品料理 #锅物 #甜品
居然喺将军澳南发现到一间咁高质🎎

环境充满日式风情🪭更有榻榻米包厢,一家大小,朋友聚会都啱

白色海之恋:

日本帆立贝海胆盛盒:

贺天杂锦刺身丼:

刚好今日全部寿司🍣买一送一,忍唔住点多几款寿司

贺天
地址: 将军澳唐俊街28号海天晋汇1楼104-105号舖