2022-01-21 81 浏览
🌔🌔《台北车站》[@sofood_sogood_sochill]⬅️喜欢及支持请follow🤗自从又禁晚市堂食之后,一系就系外卖😑,一系就提早食晚饭😐。今日呀大人叫肚饿,下午5⃣️点钟左右我哋就走入一间台式餐厅🍴,趁6⃣️点前食返个热饭先😎!🚗🚖🚔🦼🛺🚲🚞🚒🚋🚕🚐🚚🚙🚃 香辣干锅鸡 配白饭 HK$61🔘🔘🔘🔘🔘🔘🔘🔘🔘🔘🔘🔘🔘连酒精炉🔥上枱,香喷喷暖笠笠☺️,干锅鸡🐣本身已经炒得好够火候🔥,大大锅!除了🐥鸡球之外,还有呀大人至爱嘅香爆薯仔🥔和洋葱🧅!完全可以送几碗热辣辣嘅白饭🍚😋!🚃 招牌台湾牛肉刀削面 HK$72🔘🔘🔘🔘🔘🔘🔘🔘🔘🔘🔘🔘🔘叫得招牌菜当然要点嚟试吓啦,刀削面🍜份量亦绝对不少。5⃣️大件牛肉🐮,厚切大大旧!食落淆肉质感强,五香味浓郁😋👍🏻!不鞋不硬,松软、肉汁💦丰富😍😋👍🏻,肚住饿食也会觉得很Full🥳🍜!🚃 草莓珍珠奶茶🧋+HK$12🚃 香芋珍珠奶茶🧋+Hk$12🔘🔘🔘🔘🔘🔘🔘🔘🔘🔘🔘🔘🔘🚗🚖🚔🦼🛺🚲🚞🚒🚋🚕🚐🚚🚙顺便提一提,台北车站餐厅🍴的6⃣️点晚市外卖自取,还有7⃣️5⃣️折优惠!本身佢d价钱已经好亲民,但如果想再抵食d,也可以买佢哋嘅电子现金卷,即刻有7⃣️折优惠添😍!限时gaaa!🚌 台北车
🌔🌔

🚃 香芋珍珠奶茶🧋+Hk$12

🚗🚖🚔🦼🛺🚲🚞🚒🚋🚕🚐🚚🚙

🚌 台北车站
🚗 将军澳新都城中心一期商场地下G25号舖

#SofoodSogoodsochill #台北车站 #将军澳美食 #香港美食 #香港美食指南 #好食 #美食 #美食摄影 #食 #食事记录 #Hongkongfood #hkfoodie #hongkong #foodblogger #hkfoodblogger #hk #foodtherapy #hkfood #foodiesinternationalchat #eat #eateateat #eating #eatright #explorehongkong #eatinggood #eatwellbewell #openrice #eatgoodfeelgood #eatgoodfood