2022-12-03 39 浏览
🥰OMG Chicken @omgchicken_hk 今日心血来潮同朋友去咗将军澳行街街,除咗去我哋最钟意嘅Donki扫货之外,我哋今次仲食咗OMG Chicken嘅炸鸡,听朋友介绍呢度系街坊嘅平民炸鸡专门店,今日我哋就专程来访一探究竟啦!🥰。OMG chicken配日式咖喱饭$68今次呢一个咖喱饭系配烧鸡嘅,有两件烧鸡或者三件烧鸡嘅选择价钱只系争$20咋,分别系$68同埋$88,不过因为我同朋友胃口比较细就拣咗两件烤鸡嘅set。今次我哋点嘅系佢嘅招牌烤鸡同店员查询过之后佢哋话最出名嘅酱汁系蜜糖芥末籽!😉既然佢哋落力推荐,咁我哋当然奉陪啦!食过先知道,果然不愧系最受欢迎嘅酱汁,名不虚传!配上Juicy嘅烤鸡真系好过瘾。。三色招牌炸鸡🍗$168今次呢个三色招牌炸鸡真系好有水准,除咗基本嘅炸得酥脆之余仲可以锁死晒啲肉汁。呢个招牌炸鸡入边有鸡锤鸡翼同埋无骨鸡。而且仲自动配埋三款人气酱汁包括系:蜜糖芥末籽,墨西哥香辣汁,同埋美式BBQ汁。好似我哋咁又选择困难症嘅朋友都唔使担心啦,可以一次过要晒!😂OMG Chicken (将军澳)将军澳澳南海岸唐俊街23号MONTEREY Place 地下G
🥰

OMG Chicken @omgchicken_hk

。OMG chicken配日式咖喱饭$68

。三色招牌炸鸡🍗$168

OMG Chicken (将军澳)
将军澳澳南海岸唐俊街23号MONTEREY Place 地下G23A号舖

#hkfoodie #foodiehk #foodie #foodinsta #foodinstagram #foodblogger #foodbloggerhk #foodhk #foodinhk #eatinhk #hkig #hkfood #hkfoodblogger #hkfoodinsta #whattoeatinhk #hkeat #eathk #hkcafe #cafehk #desserthk #香港美食 #香港好去处 #美食 #美食日记 #美食推荐 #美食达人 #好食 #食好西 #拉面