🍫🌰榛子朱古力系超级浓郁嘅朱古力,仲有好香嘅奶味。呢一个特饮真系唔错☕✨🦪✨蒜蓉/芝士焗生蚝(4只)生蚝肥美多汁,蒜蓉焗出嚟香气扑鼻🧄,芝士版本又creamy🧀!两种口味各有千秋,连唔钟意食蚝嘅人都会食,因为配料真系好香。😋🍄🧈牛油炒野菌野菌炒到啱啱好,香浓嘅牛油味渗入每一块,入口即溶嘅感觉真系无得输!🧀🍝意大利芝士肉酱焗千层面啱啱端上枱就已经闻到芝士香!肉酱浓郁得嚟又唔会太咸,面层薄而均匀,每一啖都系满满嘅芝士同肉香味!💥😋🍫🍦朱古力心太软配雪糕呢个甜品简直系压轴之选!心太软切开𠮶一刻,热辣辣嘅朱古力酱流出嚟,朱古力味好浓郁,微微苦得来又甜!✨配埋冰冻嘅雪糕,热同冷嘅对比真系刺激味蕾!💯🤤🥩美国安格斯肉眼牛扒(7成)肉味超浓郁,口感弹牙,配埋少少黑椒汁或者芥末🧂,真系性价比好高😍💚🍰开心果麻糬提拉米苏酒味好香浓☕,再加埋麻糬烟烟韧韧嘅口感,但系又入口即溶,层次感一流!甜而不腻,长辈都啱食。🤤💖

🍫🌰榛子朱古力
系超级浓郁嘅朱古力,仲有好香嘅奶味。呢一个特饮真系唔错☕✨

🦪✨蒜蓉/芝士焗生蚝(4只)

🍄🧈牛油炒野菌

🧀🍝意大利芝士肉酱焗千层面

🍫🍦朱古力心太软配雪糕

🥩美国安格斯肉眼牛扒(7成)

💚🍰开心果麻糬提拉米苏