今次嚟到将军澳睇戏,记得戏院旁边有间burger可以食,趁仲有时间食个burger先,门面装修精美,座位系高凳,堂食座位有限亦都可以买外卖, 适合放工嚟chill一chill或者睇戏前后吃个晚饭P.S. 即日电影戏飞系可以有九折㗎Foie Gras Burger我哋拣了鹅肝安格斯牛扒汉堡,鹅肝大大块,厚切,外脆内软,入口即溶 😍,安格斯牛扒 好厚肉好大块,肉质鲜嫩,有肉汁, 配红莓酱酸酸甜甜,可以调解两款肉质的漏,整体配合都好好,值得推介给钟意食鹅肝嘅朋友Super Mac另外拣了双层安格斯牛扒汉堡包,成个包好大个,因为两层安格斯牛扒真系好厚肉好大块, 煎得刚刚好,安格斯牛肥瘦适中,肉质细嫩多汁夹埋芝士酸瓜,啖啖肉,真系食唔停口呀 🤩Cajun Prawn Aioli (Sauce)两个汉堡包都 upgrade去soft drink套餐,作为薯条控嘅我,一定唔会放过薯条的,薯条系粗薯条,有薯仔肉唔会得啲炸粉皮,外脆内软,我哋亦都选了一个薯条酱奇尊蒜香虾, 个酱汁都好配合薯条,还有四只炸咗嘅虾,又有多啲嘢食啦 😚
P.S. 即日电影戏飞系可以有九折㗎
Foie Gras Burger

Super Mac

Cajun Prawn Aioli (Sauce)

• 双层安格斯汉堡
  • 鹅肝安格斯汉堡