2021-11-11
将军澳抵食二人餐 韩式烤鸡pizza🍗🍕二人餐A $278✅包沙律丶餐汤丶饮品✅法式蜜糖烤鸡 (四件)蜜糖酱甜甜地,但唔会太甜😚酱汁锁住住喺鸡皮 鸡皮亦都非常香脆可口 鸡肉都鲜嫩😆份量仲好大只 位置系鸡腿同鸡全翼 啖啖肉好满足㗎!!🥰✅九吋芝士四重奏pizza两个人嘅份量九吋真系好多🤣 一人分到三件芝士四重奏名副其实 就咁闻已经好重芝士味😎食落去芝士味都好浓郁 因为除咗表面铺仔芝士,里面嘅馅都查咗啲芝士酱!!总之就系成个Pizza都系芝士 好香浓好好食 不过就会有少少饱 会有少少负担感😛✅洋葱圈炸到好香脆,脆卜卜!里面嘅洋葱相对比较淋 皮脆内软 口感都唔错~🤩蓝芝士水牛城鸡翼 $78鸡翼真系好有惊喜!做得好出色😝绝对食得出蓝芝士𠮶种味 但唔会话过于浓烈,系香港人都接受到𠮶种~令到成只鸡翼好加分!加上成个酱汁酸酸辣辣咁 好好食😋我唔系住呢头,所以位置对我来讲有少少偏远🥲不过餐厅附近环境都好清静 间唔中过嚟觅食都唔错!加上今次叫嘅二人餐 呢个价钱咁多嘢食绝对收货💛
二人餐A $278
✅包沙律丶餐汤丶饮品
✅法式蜜糖烤鸡 (四件)
份量仲好大只 位置系鸡腿同鸡全翼 啖啖肉好满足㗎!!🥰
✅九吋芝士四重奏pizza
两个人嘅份量九吋真系好多🤣 一人分到三件
因为除咗表面铺仔芝士,里面嘅馅都查咗啲芝士酱!!
✅洋葱圈
蓝芝士水牛城鸡翼 $78