2025-01-23
2人餐真系抵食 包哂前菜、意粉、扒、甜品、饮品选择款式多 大部份饮品选项都唔需要加钱无论系1人 2人 4人餐 都好吸引🍴参巴鲜茄煮沙白大蚬👉🏻鲜嫰嘅沙白大蚬被参巴酱的包裹下 再搭配新鲜的番茄 整道菜的味道鲜味又清新 蚬肉的鲜甜和参巴酱的微辣好match🍴金沙咸蛋黄凤尾虾意大利粉👉🏻 呢道意粉令咸蛋黄fans感到满足 炸至金黄的凤尾虾 外脆内嫩 意大利粉的口感弹牙 搭配香浓的咸蛋黄酱 啖啖咸香滋味🍴咖啡羊架伴露丝玛利烧汁👉🏻 个人几钟意呢道羊架 表面焦香酥脆 内里保持到肉质的鲜嫩多汁 食到微微的咖啡香 搭配清爽的烤西兰花和香甜的南瓜 做番一个中和嘅角色☕️朱古力牛奶咖啡☕️柠檬泡沫黑咖啡👉🏻咖啡嘅味道和款式都好多样化 而且绝大部份都唔需要加钱就饮到 🍴卡鲁哇咖啡酒提拉米苏👉🏻 餐内甜品系两个Häagen-Dazs雪糕杯 而我另外加钱叫咗我好喜爱嘅Tiramisu 👉🏻值得一试 份量和味道都值得 味道层次丰富 一口都能感受到咖啡酒的香气 配上松化的手指饼 味道唔会太甜 食到停唔到口位于单车馆这间餐厅的环境非常舒服 令人入黎就有一种放松嘅感觉 光线柔和舒服 适合同朋友/家人休闲聚会
选择款式多 大部份饮品选项都唔需要加钱
无论系1人 2人 4人餐 都好吸引