2024-08-18
将军澳区食pizza会最先谂起The Pizza Pig,30寸pizza打卡好震撼,非常适合多人聚餐share食。呢日一行5人订位庆祝生日,只要即时登记会员就有85折,对返身份证,当月生日可以享有免费甜品同埋一支酒,连优惠都咁震撼!😍30寸Pizza $318可以选2种材料,我哋拣咗BBQ Chicken+Four Seaso,你到时候好进行,真系有成张枱咁长,薄底pizza食落唔heavy 。😍FRIED SEAFOOD BITES $148有意式炸杂锦海鲜、白饭鱼、迷你八爪鱼、青口、软壳盘、大虾、柠檬、香辣菠萝酱😍Orecchiette Chicken $178青酱鸡胸肉猫耳朵粉,好好食,小朋友都好钟意。😍Seabass (Half) $198非常好食,鱼煎得香脆,仲有好多贝壳衬底,除咗Pizza呢个都系必点项目。家庭聚会朋友聚会都非常值得推介,平日都做好多promotion,餐点非常多,成日嚟食都得。
😍30寸Pizza $318
😍FRIED SEAFOOD BITES $148
有意式炸杂锦海鲜、白饭鱼、迷你八爪鱼、青口、
软壳盘、大虾、柠檬、香辣菠萝酱
😍Orecchiette Chicken $178
青酱鸡胸肉猫耳朵粉,好好食,小朋友都好钟意。
😍Seabass (Half) $198