-🍴🍽🍴🍽🍴🍽🍔🍔🍔🍔🍔🍴🍽🍴🍽🍴🍽-🥢手打安格斯牛肉汉堡配薯条 $138 🆙牛肉汉堡配料好足,面包松软,汉堡扒厚身,牛味香浓多汁,仲有生菜、芝士、烟肉 、蕃茄,口咸丰富。粗薯条炸得好脆口,加埋个酱更加系食唔停口😋。🥢法式焦糖班戟 $108 🆗班戟总共有三层,开头以为会似梳乎厘班戟空气感重d,但原来口感好厚实好饱肚,两个人食真系有啲多😂。班戟面上有微微烧过嘅creme brulee嘅酱,味道偏甜,好有食creme brulee嘅感觉。🥢炒蛋配酸种多士 $71 (连flat white)🆗蛋有得拣炒蛋,煎蛋同水波蛋。酸种多士几脆口,炒蛋如果可以再滑少少就更加正👍🏻。🥢Flat White (Oat Milk)🆗另外拣咗杯Flat White,奶就+$5转咗做燕麦奶,值得一赞个拉花好靓,用嘅杯都好特别,好有去camping嘅感觉,咖啡偏酸,感觉拣番普通奶会夹啲🙈👍🏻。🥢Iced Americano $44🆗UCR用咗自己炒嘅咖啡豆,味道偏fruity,酸味较出。自己比较钟意nutty,所以会觉得偏酸,钟意fruity嘅朋友不妨一试😛。🥸评价 𝗥𝗮𝘁𝗶𝗻𝗴𝘀🥸食物 𝗙𝗼𝗼𝗱 7.5/10环境

🍴🍽🍴🍽🍴🍽🍔🍔🍔🍔🍔🍴🍽🍴🍽🍴🍽

服务 𝗦𝗲𝗿𝘃𝗶𝗰𝗲 8/10
性价比 𝗩𝗮𝗹𝘂𝗲 𝗳𝗼𝗿 𝗠𝗼𝗻𝗲𝘆 7/10
整体 𝗢𝘃𝗲𝗿𝗮𝗹𝗹 7.5/10
🍴🍽🍴🍽🍴🍽🍔🍔🍔🍔🍔🍴🍽🍴🍽🍴🍽
🗺 Urban Coffee Roaster (唐贤街) (将军澳)
将军澳唐贤街29号蓝塘傲地下12号舖
#bakdiu西式 #bakdiu将军澳 #bakdiucafe