-☕️Urban Coffee Roaster 📍将军澳唐贤街29号蓝塘傲地下12号舖🍔慢煮猪肋汉堡配薯条 hkd 128佢呢款猪肋整得好有咬口 唔会好干🫶🏻十分厚肉!一啖完全食唔晒调味方面都岩岩好 唔会过咸 夹埋啲配菜食感觉好fresh唔油腻~不得不赞佢个汉堡包 软熟而香脆 🤌🏻好似入口即溶嘅感觉 配合猪肋岩岩好!🦀松叶蟹肉软壳蟹饭 hkd 148呢款有少少失望 期望有啲大🥹软壳蟹味道正常🫢但饭、蟹籽、青瓜丝就好似三样野夹硬咁放埋一齐咁~或者如果变炒饭味道同观感上都会吸睛啲👀🐚新鲜青口配蒜香白酒牛油汁 hkd 118呢个小食推介🤙🏻青口好弹牙同埋几爽口唔会有臭味或者洗唔干净有沙嘅问题出现🤚🏻如果多汁啲就好啲 面包都可以易啲点到啲白油牛油汁🤌🏻整体味道有少少咸香但好食嘅!🍟黑松露薯条配黑松露蛋黄酱 hkd 68黑松露再加蛋黄酱系实无死嘅配搭😈薯条热食真系先加50分 点都好食🤣唔会好淋身 粗薯条咬落去正!🧊Coffee tonic hkd 50☕️Cafe latte (hot+ oat milk) hkd 49🕰️营业时间星期一至日 08:00-22:00#将军澳#咖啡店#urbancoff

☕️Urban Coffee Roaster
📍将军澳唐贤街29号蓝塘傲地下12号舖

🍔慢煮猪肋汉堡配薯条 hkd 128
佢呢款猪肋整得好有咬口 唔会好干🫶🏻
十分厚肉!一啖完全食唔晒
不得不赞佢个汉堡包 软熟而香脆 🤌🏻
好似入口即溶嘅感觉 配合猪肋岩岩好!

🦀松叶蟹肉软壳蟹饭 hkd 148
呢款有少少失望 期望有啲大🥹
或者如果变炒饭味道同观感上都会吸睛啲👀

🐚新鲜青口配蒜香白酒牛油汁 hkd 118
呢个小食推介🤙🏻青口好弹牙同埋几爽口
唔会有臭味或者洗唔干净有沙嘅问题出现🤚🏻
如果多汁啲就好啲 面包都可以易啲点到啲白油牛油汁🤌🏻
整体味道有少少咸香但好食嘅!

🍟黑松露薯条配黑松露蛋黄酱 hkd 68
黑松露再加蛋黄酱系实无死嘅配搭😈
薯条热食真系先加50分 点都好食🤣
唔会好淋身 粗薯条咬落去正!

🧊Coffee tonic hkd 50

🕰️营业时间
星期一至日 08:00-22:00

#将军澳#咖啡店#urbancoffeeroaster #海景咖啡厅 #咖啡 #coffeetonic #香港咖啡店 #将军澳美食#将军澳好去处 #饮食 #饮食日记 #饮食文化 #饮食文化研究所