.#foodie #hk #hkfoodie #HTB美食推介【将军澳花生酱汉堡🥜|层层叠足料爆汁厚实派】🐨特浓花生酱安格斯烟肉汉堡 $88推荐度:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️叫完餐之后舖头好体贴俾埋胶手套,花生酱系非常超级之多布满晒成个汉堡🥰睇到已经好震撼,一咬落去花生酱味非常之浓厚,而且有一粒粒花生水好有口感!安格斯牛味好出保持到肉汁!烟肉少少咸香,我觉得甚至乎带出咗安格斯牛肉嘅香味~成个汉堡绝对系邪恶之选,完全冇得输💗💗.🐨至尊汉堡 $118推荐度:⭐️⭐️⭐️⭐⭐至尊汉堡有好多层包括芝士,蕃茄、烟肉、生菜、蛋、紫洋葱等,如果唔想食花生酱咁邪恶嘅话就可以拣呢个呢个相对地比较健康一啲,牛肉同样都系好Juicy~而且食到爽口、焦香、松软嘅感觉,口感比较丰富~.🐨一口芝士 $45推荐度:⭐️⭐️⭐️直接简单去讲就系一粒芝士将佢炸咗,芝士味好香浓,炸完之后有口感外脆内软!但如果就咁食,我就觉得有啲腻... 仲要一份六粒,有啲搞唔掂🥵.🐨水牛城鸡翼 $58推荐度:⭐️⭐️⭐️⭐️有水牛城同烟熏两个味拣... 水牛城鸡翼腌得非常之好,鸡翼有肉汁微辣~而且表面有少少香草,令到𠮶个味道唔会太单一!——☼——☼——☼——☼——☼——B
.#foodie #hk #hkfoodie
🐨水牛城鸡翼 $58
推荐度:⭐️⭐️⭐️⭐️
——☼——☼——☼——☼——☼——
Burger's Friend Forever
📍地址:将军澳澳南海岸唐俊街23号MONTEREY Place地下G22A号舖
🐨推荐度:😋😋😋😋😋/5
💰人均价格:$200-250
🪸环境:👾👾👾👾
🗣️服务:👍🏻👍🏻👍🏻
📸食物打卡度:💡💡💡💡
🛠️分类:#HTB将军澳 #HTB美国菜
#将军澳美食 #将军澳 #美国菜 #花生酱 #番薯条 #薯格 #花生酱 #爆汁 #汉堡 #美食推介
  • 至尊汉堡
  • 特浓花生酱培根安格斯汉堡