2023-11-19
一直以为呢个brand只系得蛋糕卖 直到我经过将军澳呢个商场 先知原来佢有开餐厅㗎 食满$250仲会送一件蛋糕㗎🤭烧汁烤原只春鸡呢个烤鸡真系香气扑鼻 原只鸡嘅份量都真系几多🐥 鸡皮香脆 鸡肉唔会烧到好干 点埋烧汁食就啱啱好 仲有薯蓉同少少杂菜 唔怕会唔饱黑松露杂菌意大利粉呢个意粉唔系好多汁𠮶种 偏干身🍝 所以食落唔会腻 加上有少少杂菌嘅香味 味道尚算唔错🍄芒果西瓜蛋糕呢款系无麸质嘅杏仁蛋糕 比较特别嘅系西瓜𠮶层用上原片西瓜🍉 食到西瓜嘅清甜 仲好真材实料添 上面嘅芒果好香甜🥭黑芝麻麻糬蛋糕我特别钟意佢麻糬𠮶一层 有啲烟韧得嚟同整体口感都好夹😋 黑芝麻味嘅cream都好香浓 虽然影出黎唔够色彩缤纷 但味道搭救鲜奶咖啡咖啡配蛋糕就啱啱好啦 成件事好圆满😚 食意粉仲可以用半价加配 真系几抵 呢间餐厅嘅蛋糕真系几出色 如果行街行到攰 想饮啲嘢食件cake 呢间餐厅都系个唔错嘅选择🍰
烧汁烤原只春鸡
黑松露杂菌意大利粉