2020-10-13 1955 浏览
同朋友庆祝, 但又唔想出旺角铜锣湾咁多人㖞, 所以就去左公司附近嘅呢间放题食啦. 夜晚黎到都几多人, 所以一定要BOOK左位先黎,如果walk in可能都要等好耐架刺身,有我最钟意嘅吞拿鱼剌身, 唔出到旺角铜锣湾都好难有. 剌身种类够多, 有好多款唔同嘅虾, 拖罗长脚蟹都有. 熟食方面, 食物种类多, 有花胶汤饮下, 鹅肝食, 叫左个炸香蕉糕, 即系个款好甜怀旧香蕉糕, 都几新奇, 不过自己本身唔系咁食甜野, 所以净系叫左件同朋友SHARE. 野饮除左纸包罐装饮品, 仲有特饮任叫, 杂果宾治, 水果梳打汽水. 价钱黎讲算贵,贵过旺角铜锣湾嘅,如果唔想出多人嘅地方,间唔中黎呢啲食下放题,过下口瘾都唔错架