𝐹𝓊𝓈𝒾𝑜𝓃 𝑅𝑒𝓈𝓉𝒶𝓊𝓇𝒶𝓃𝓉 𝒾𝓃 𝒯𝓈𝑒𝓊𝓃𝑔 𝒦𝓌𝒶𝓃 𝒪一早预约左要坐打卡千秋梳化位,一路食饭一路千秋上摇摇晃晃😍好过瘾▫️原条烧鱿鱼 ($𝟏𝟔𝟖)一上碟就见到用竹签拮住原条好大只既鱿鱼!鱿鱼唔会烧过火干晒,仲好弹牙,真系好鬼正!本身店员都有介绍话鱿鱼本身搽左啲辣汁烧会有啲辣,嫌唔够辣仲可以加辣粉,但最辣系个泰式酸辣汁,真系好惹味🔥钟意食辣就大推呢个!▫️蒜蓉炒素菜($𝟖𝟖)个杂菜入面有粟米芯🌽翠玉瓜、豆角同菇🍄本身谂住系一个普通既杂菜,但一食落口系食到有炒野获气既味道,都颇有惊喜!▫️黑松露薯条($𝟕𝟖)薯条🍟够脆,但松露酱有别于平时,系有啲甜味既,卖相好𝘧𝘶𝘯𝘯𝘺, 因为佢用用蒸笼上。▫️小火山猪肋骨($𝟐𝟖𝟖)一黎到就见到好大盘猪肋骨,仲搭高砌咗个山出嚟,猪肋骨都多肉,唔系净得啲骨,加埋个酸辣汁真系好香又醒胃,食唔停口。▫️班兰蛋糕配日本柚子雪葩($𝟔𝟖)班兰蛋糕🧁入面好有层次,有一层系有西米黎,配埋日本柚子雪葩,觉得好清新。📍 𝐑𝐞𝐃𝐢𝐯𝐢𝐧𝐞将军澳唐贤街33号 𝘊𝘈𝘗𝘙𝘐地下𝘎03号舖

▫️原条烧鱿鱼 ($𝟏𝟔𝟖)

▫️蒜蓉炒素菜($𝟖𝟖)

▫️黑松露薯条($𝟕𝟖)

▫️小火山猪肋骨($𝟐𝟖𝟖)

▫️班兰蛋糕配日本柚子雪葩($𝟔𝟖)

📍 𝐑𝐞𝐃𝐢𝐯𝐢𝐧𝐞
将军澳唐贤街33号 𝘊𝘈𝘗𝘙𝘐地下𝘎03号舖