2025-01-22 0 浏览
小野人自己食过几次,真心算系香港数一数二好味嘅串烧店~不过我都系依家先知,原来做会员会即刻送特大元气森林水果茶一杯同大漠烤羊肉串(5串)!咁着数嘅事,即刻做咗会员xd呢度比较好嘅系仲会有个炉俾你,串烧到咗食唔切都可以放喺个炉上面烧,咁就唔怕冻晒啦~每次嚟都一定会食羊肉串!羊肉食落冇膻味,带少少肥膏咬落真系好重油脂香鸡软骨都好食,软骨够脆,口感一流~金针菇牛五花卷食落有金针菇爽脆嘅口感,再蘸啲辣粉更加正!重点推荐!小野人黑松露烤饭,应该系我最近食过最好味嘅饭没有之一!本身以为有芝士会好腻,但将啲黑松露捞匀,再唧啲柠檬汁,配埋紫菜食,真系正到傻咗!!一定要叫!糖烤牛奶方包中间有黑芝麻同白糖,方包烤到脆卜卜,超正!其他串烧一样出色,好似牛舌、鸡肾、小香肠、牛肉串都唔错㗎特大元气森林水果茶大到可以两个人share,仲可以走糖tim~
小野人自己食过几次,真心算系香港数一数二好味嘅串烧店~

糖烤牛奶方包中间有黑芝麻同白糖,方包烤到脆卜卜,超正!
其他串烧一样出色,好似牛舌、鸡肾、小香肠、牛肉串都唔错㗎

• 黑松露烤饭
  • 糖烤牛奶方包
  • Q弹小猪颈肉
  • 大漠烤羊肉串(5串)